Våra varumärken

Våra varumärken har ett gemensamt syfte – att få människor att må bra och växa. I offentlig och privat miljö. Idag och imorgon.

Norco Interior – Unik inredning till butik hotell och restaurang

Norco Interior är ett av de ledande inredningsföretagen i Norden och Central- och Östeuropa. Vi kan butiksinredning, men också restauranginredning, hotellinredning och inredningar för offentliga miljöer. Vi producerar själva i både trä och metall men har också ett omfattande nätverk av underleverantörer. 

Götessons – Produkter för kontorets, konferensens och hotellets arbetsplatser.

Våra produkter utvecklas alltid med människan i fokus, för att skapa miljöer där man mår bra och som en följd också kan prestera på topp. En välfungerande arbetsplats bygger på god akustik, ergonomiska sittmöbler, bra belysning och en kreativ, färgglad och estetiskt tilltalande omgivning.

Scan Sorlie

Scan Sørlie – En komplett möbelleverantör på den nordiska marknaden

Scan Sørlies erfarenhet spänner över hela tillverkningsprocessen, från design och utveckling – till produktion i egen fabrik och leverans av funktionella och snygga inredningslösningar, presenterade för kunden genom 3D-ritning.

Akustikmiljö – Komplett lösning på alla akustiska utmaningar

Ljudmiljön påverkar människors hälsa. Akustikmiljö har mer än 30 års erfarenhet av akustiska produkter och lösningar. Tillsammans är vi ett kompetent team som täcker alla områden från kunskap, egen produktion och platsbesök vilket gör att vi kan leverera en komplett lösning.

David design – Ikoniska, hållbara och funktionella möbler och accessoarer.

David design är ett väletablerat internationellt varumärke med en vision om att kvalitet, funktion och hållbarhet är av största vikt när det kommer till att tillverka ikoniska, funktionella och hållbara möbler.

Sias Contract – Specialister på att skapa attraktiva miljöer för hotell- och restaurangbranschen

SIAS Contract erbjuder hela värdekedjan från idéutveckling och design till leverans och implementering. De är specialiserade på att skapa attraktiva och funktionella miljöer för hotell- och restaurangbranschen. I 35 år har de skapat ett nära samarbete med Europas bästa tillverkare. 

GSIGN

GSIGN – From gamers, to gamers

GSIGN är varumärket med kvalitativ, ergonomisk och skräddarsydd gaminginredning som sätter människan först. Välkommen till världens första gaming-inredningssystem – byggt av gamers för gamers.

FROM: – Heminredning för arbete, inte kontorsinredning för hemmet

FROM: grundades med målet att skapa möbler som passar i hemmet, men är gjorda för arbete. FROM: vill göra hemmet snyggare samtidigt som vi jobbar med ergonomi och en behaglig ljudmiljö. Allt för att skapa en helhet anpassad för ett modernt arbetsliv.

Vi vill förtjäna våra kunder i en värld i konstant förändring. De senaste årens revolutioner med digitalisering, hållbarhet och nu i pandemins kölvatten med mer hemmajobb krävs det både bredd och spets. Med våra varumärken och de värden vi skapar står vi ordentligt rustade. Stabila, aldrig stilla.