Minst bullriga montern på Stockholm Furniture Fair?

Publicerad

Vi vill skicka ett stort tack till dig för ditt besök i vår monter på Stockholmsmässan. Det var en spännande vecka där vi äntligen fick prata med er om årets nyheter och diskutera hur viktigt det är med bra akustik. Dels för koncentration men inte minst för välmående och trivsel.

Städa haven från plast

Våra produkter tillverkas till största delen av vårt kärnmaterial EcoSUND som i sin tur tillverkas av 50% återvunna PET-fiber och 50% nya PET-fiber. Våra produkter behöver inte tvättas och släpper därav inte ifrån sig mikroplaster som förstör vår miljö. På mässan ville vi göra mer. Tack vare ert engagemang kommer vi att donera 7680 kronor till WWF:s arbete att städa haven från plast. 

Vad händer med montern efter mässan?

Stockholmsmässan pågår i fem dagar, men våra produkter, inredning och material lever vidare. Vi fortsätter delta på mässor under året och sparar produkterna vi tagit fram för att återanvända dem igen. Ibland placeras och används de på vårt huvudkontor och showroom i Falkenberg. De kan också leva vidare ute hos kunder som också ser fördelen i återanvändning. Det är inte bara produkterna som brukas flera gånger, utan golv, mattor, ribbväggar, med mera. 

Akustikmiljös ljudabsorbenter bakom träribbor och svart akustikduk tycker vi är en mycket vacker och effektiv akustiklösning.

Vår monter är en trivsam mötesplats. I taket nyheter som IN THE GRID och TILES EcoSUND Designed. På väggar från vänster: STORPRINT, här med vackert motiv av Maluni Martina Lundin som hjälpte oss att skapa ett unikt uttryck. På kortsidan: Nya WOODSTOCK samt LOD akustiska lamellstavar i matchande färger.

LOD akustiska lamellstavar och HONEY väggabsorbent till höger.

Kanske mässans lugnaste rum med textilier och en fondvägg av NIVÅ vägg-och takabsorbenter, här i dramatisk svart RAW edition där ljudabsorbentens material av EcoSUND är fullt synlig (ingen textil beklädnad).

Plast ska återvinnas! Vårt kärnmaterial EcoSUND läcker inte plast i haven och består till 50% av återvunnen PET. Här ser du se alla våra produktnyheter för 2020.

Stort tack för alla fina samtal och möten med er. Vi ses igen!