David design flyttar produktion till Ulricehamn

Publicerad

David design flyttar sin produktion och logistik från Skillingaryd till Ulricehamn för att tillgodose den pågående tillväxten och effektivisera. De flyttar in hos sina ägare Götessons på Rönnåsens industriområde och den dagliga verksamheten vävs ihop med Götessons befintliga produktion.

 

Verksamhetens flytt till Ulricehamn är planerad i april 2021 och hela den befintliga personalstyrkan med sina värdefulla kompetenser följer med. Produktionen är i dagsläget utspridd i tre lokaler i Skillingaryd och behöver centraliseras för att tillgodose den pågående tillväxten och få det utrymme som behövs för att effektivisera processerna. Götessons byggde ut sitt huvudkontor och lager under 2019 och omorganiserar nu sin verksamhet för att på ett smidigt och smart sätt integrera David designs processer.

 

Läs mer i pressmeddelandet HÄR