Sustainability report 2022

Publicerad

Götessons Design Groups andra hållbarhetsredovisning är här! Vi är stolta att presentera vår hållbarhetsredovisning som omfattar koncernbolagen Götessons, Akustikmiljö och David design och avser verksamhetsåret 2022.

Götessons Design Group har inget lagstadgat krav att hållbarhetsredovisa. Varför väljer vi ändå att lägga ner den tid och energi som krävs för att ta fram en redovisning? Svaret är enkelt – vi tycker det är viktigt att organisationer tar ansvar för sin verksamhet. Genom att visa på vårt engagemang hoppas vi kunna påverka fler företag att försöka bidra till en mer hållbar utveckling.

I denna rapport kan ni läsa om vårt strategiska hållbarhetsarbete, tillhörande målsättningar och resultatet av arbetet vi har lagt ned under 2022. Trevlig läsning!

Läs Hållbarhetsrapporten HÄR
Har ni frågor om hållbarhetsredovisningen eller vill veta mer om hur Götessons Design Group arbetar med hållbarhet?

Kontakta Stellan Bygård, ESG Manager  
Mail: stellan.b@gotessons.se