Vi vinner pris på BIM Object Awards

Publicerad

BIMObject är världens största digitala content managementsystem för BIM-objekt och spelar en viktig roll i arkitekters dagliga arbete och digitaliseringen av byggbranschen. Ett BIM-objekt kan beskrivas som en digital kopia av en tillverkad produkt och kan placeras i ritningsmiljöer, i den första fasen av planering och inredning i nya projekt. I dagsläget har Götessons 50 produkter som BIM-objekt, exempelvis The Hut Lounge Collection, konstgjorda växter, monitorarmar och belysning, samt 5 showcases. Ett showcase är en grupp BIM-objekt som laddas ner komplett för att underlätta inredningsprocessen. Ett exempel på ett Götessons showcase: bord utrustat med ScreenIT A30 Bordsskärm, ZAP Twin monitorarm, Tulip LED Lampa och Max Power Grommet.

Igår gick BIM LIVE av stapeln i Malmö och på kvällen utseddes vinnarna på BIMobject Awards. Vi var nominerade i kategorierna: 

• Most Downloaded BIM object for 2019

• Most NEW downloaded brand for 2019

• Most NEW downloaded BIM object for 2019

På kvällen stod det klart att vi vunnit de två förstnämnda kategorierna och Vår marknadschef Jessica Carlstein var på plats för att ta emot priserna.

– Vi är såklart superglada över att våra produkter tagits emot så väl och laddats ner så många gånger. Vi vill göra det ännu enklare att arbeta med oss i varje led och BIM är naturligt steg på den vägen, säger Jessica Carlstein.

GÖTESSONS BIM-OBJEKT

I dagsläget finns en stor bredd av våra produkter att ladda ner som BIM-objekt. Projekt kan inredas med bordskärmar och golvskärmar från vårt sortiment, likaså elprodukter, kabelhantering, akustikprodukter belysning, rum-i-rummet-lösningar och konstgjorda växter. 

Läs mer och ladda ner våra BIM-objekt här